Servering

Gjenbruket, Kafé og bruktbutikk

På butikksenteret på Hardbakke finn du Gjennbruket. Her serverast kaffi, te og vafler. Sommarstid er det åpent kvar dag. Vinterstid er det åpent tysd, torsd, fredag og laurdag. Kvar torsdag i vinterhalvåret serverast det lunsj, med mange lokale rettar. Laurdagar serverast det laurdagsrøt.

Solund Bryggje Kafé og Restaurant

Telefon: +47 913 76 325  Epost  Nettsted

I vinterhalvåret er det stengt for vanleg servering, ein kan gjere avtalar for grupper. Solund Bryggje er ein restaurant i hamna på Hardbakke. Vi satsar på heimelaga og lokal mat. Hos oss kan du feire konfirmasjon, bryllup, barnedåp m.m. Vi har alle rettigheter. Våre åpningstider og anna info finn du på vår heimeside.

Havkroa

Telefon: +47 57 78 67 90 / +47 908 90 592  Epost  Nettsted

Vi serverer nydelig mat for enhver smak i koselige omgivelser. Vi har alle rettigheter når det gjelder alkoholservering. Utenom høysesongen kan vi tilby overnatting for grupper inkl. måltid etter ønske.

Kjelleren Café

Telefon: 57 78 77 20   Epost  Nettsted

På Hersvikbygda finn du Kjelleren café. Cafeén i kjelleren er ingen tradisjonell café. Det er ett kombinert verksted, utstillingslokale med en sittegruppe rundt noen gamle skipsluker. Vi har åpent hver dag hele året kl 9 - 21. Unntak kan være korte ferier og på enkelte høytidsdager. Utenfor sesongen kan det forekomme avvik i åpningstid så da kan det være lurt å ringe først.