Servering

Skafferiet Mat & Drikke

Telefon: 976 97 732  Epost  Nettsted

Skafferiet Mat & Drikke er lokalisert på Solund Leilegheitshotell på Hardbakke. Restauranten serverer regional og internasjonal mat basert på lokale råvarer. Her kan du bestille alt frå fisk og kjøtt, til hamburgarar og pizza.

Havkroa

Telefon: +47 57 78 67 90 / +47 908 90 592  Epost  Nettsted

Vi serverer nydelig mat for enhver smak i koselige omgivelser. Vi har alle rettigheter når det gjelder alkoholservering. Utenom høysesongen kan vi tilby overnatting for grupper inkl. måltid etter ønske.

Kjelleren Café

Telefon: 57 78 77 20   Epost  Nettsted

På Hersvikbygda finn du Kjelleren café. Cafeén i kjelleren er ingen tradisjonell café. Det er ett kombinert verksted, utstillingslokale med en sittegruppe rundt noen gamle skipsluker. Vi har åpent hver dag hele året kl 9 - 21. Unntak kan være korte ferier og på enkelte høytidsdager. Utenfor sesongen kan det forekomme avvik i åpningstid så da kan det være lurt å ringe først.

Gjenbruket, Kafé og bruktbutikk

På butikksenteret på Hardbakke finn du Gjennbruket. Her serverast kaffi, te og vafler. Sommarstid er det åpent kvar dag. Vinterstid er det åpent tysd, torsd, fredag og laurdag. Kvar torsdag i vinterhalvåret serverast det lunsj, med mange lokale rettar. Laurdagar serverast det laurdagsrøt.